مصرف زیاد سس فلفل موجب سکته ی قلبی یک مرد میانسال در تهران شد

سس فلفل یک ابزار ضروری برای گوشت خوارانی است که دوستداران چوب را قدردانی کرده اند.

البته، همانطور که می گویند طعم سس فلفل کاملا تند است همه آن را دوست ندارند، اما حتی یک تکه گوشت ضخیم سرخ شده برای همه مناسب نیست. و اگر هنوز از چنین ظرفی لذت می برید، این دوئت لذت زیادی به شما می دهد.
سس فلفل در نسخه کلاسیک دارای مجموعه کوچکی از مواد است:

فلفل. این جزء اصلی سس است که هم به صورت خشک و هم تازه استفاده می شود.

برای راحتی کار، بهتر است از نخود خشک استفاده کنید و آن را درست قبل از پخت با غذاساز، آسیاب قهوه یا دستکش خرد کنید. همه انواع مناسب هستند: سفید، قرمز، سیاه، معطر (برای عطر).

استفاده از فلفل آسیاب شده آماده توصیه نمی شود، زیرا عملاً حاوی اسانس هایی نیست که عطر و طعم خاصی می دهد.
روغن در دستور نسخه خامه ای وجود آن الزامی است. به ظرف غذا می بخشد و اثر سوزش فلفل را نرم می کند.

پیاز. هر آشپز به صلاحدید خود انتخاب می کند. بسیاری از انواع مناسب وجود دارد:
پیاز اشکلون (موسیر) صاحب پرهای سبز زیبا و پیاز با طعمی خاص.
پیاز از انواع مختلف از سفید تا آبی؛
تره فرنگی که از یک ساق لطیف سفید استفاده می کند.

سس فلفل

خامه ده یا بیست درصد چربی شیر باعث می شود سس فلفل برای استیک مغذی تر باشد، اما جذابیت کمتری ندارد.

شما نمی توانید خامه گیاهی اضافه کنید، در غیر این صورت هیچ چیز خوبی از آن حاصل نمی شود، اما یک محصول طبیعی شما را با سایه شیری خوشحال می کند.
الکل. در اینجا گزینه هایی وجود دارد. بسیاری از افراد افزودنی کنیاک را ترجیح می دهند، اما برای اینکه سس طعم معطر و ملایم تری داشته باشد، توصیه می شود از شراب سفید خشک استفاده کنید.
همراه با ترکیب معمول، سس فلفل ممکن است شامل موارد زیر باشد:

سوپ سبزیجات، قارچ و گوشت؛
ارد؛
گوجه فرنگی تازه و رب گوجه فرنگی؛
ادویه ها و چاشنی های تند: گشنیز، ریحان، شوید، زیره، زیره، زنجبیل، برگ بو.
چگالی با توجه به ترجیح شما قابل تنظیم است. مخصوصاً برای استیک، سس سس با ضخامت متوسط ​​یا مایع مناسب تر است.