آلو بخارا ارگانیک سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان است که با درمان یبوست و هضم مناسب با بهبود متابولیسم بدن به دفع سموم بدن کمک می کند. همچنین حاوی اسید سیتریک است که به جلوگیری از خستگی و گرفتگی عضلات کمک می کند و سلامت کبد و دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.
بنابراین آلو بخارا در کاهش وزن نیز مفید است و می توانید ضمن رعایت رژیم غذایی آن را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
مفید برای دیابتی ها: آلو بخارا دارای اثرات ضد قند خون و ضد دیابت است. مطالعات نشان داده است که آلو بخارا باعث کاهش سطح قند خون و سطح تری گلیسیرید می شود.
جایی که فلاونوئیدها روی مقاومت به انسولین کار می کنند و حساسیت به انسولین را افزایش می دهند.
پوکی استخوان: هنگام خوردن آلوی بخارا ، به حفظ سلامت استخوان ها کمک می کند. فلاونوئیدهای موجود در آلو به مهار زوال بافت استخوانی و جلوگیری از پوکی استخوان در زنان یائسه کمک می کند.
مطالعات نشان داده اند که مصرف منظم آلو بخارا به بهبود تراکم استخوان کمک می کند، که ممکن است به دلیل افزایش سن بدتر شود.
سلامت سیستم عصبی: هلو حاوی ویتامین B6 است که به انتقال سیگنال های عصبی و بهبود عملکرد سیستم عصبی کمک می کند، همچنین بر رشد طبیعی مغز، بهبود خلق و خو و تاثیر بر هورمون ها تاثیر می گذارد.
و تولید ناقل عصبی سروتونین و نقش مهمی در بهبود خواب، اشتها دارد.
سلامت سلولی: هلو حاوی آهن و مس است که از عناصر ضروری برای تشکیل گلبول های قرمز، تصفیه خون و گردش خون هستند. مس به عنوان یک آنتی اکسیدان، سم زدایی و سلامت اعصاب عمل می کند زیرا باعث تحریک ساخت کلاژن می شود.
کاهش استرس: مصرف منظم آلو بخارا باعث کاهش اضطراب می شود.مطالعات نشان داده اند که آنتی اکسیدان های موجود در آلو باعث افزایش آرامش می شود.