یک مطالعه در سال 2001 نشان داد که خوردن (40 گرم) رب گوجه فرنگی به 10 گرم روغن زیتون به مدت 10 هفته به کاهش 40 درصدی آفتاب سوختگی کمک می کند.
رب گوجه زشک مشهد یک محصول با کیفیت است که به راحتی دربازار پیدا می شود.
ارتقای سلامت قلب ترکیبات لیکوپن به کاهش سطح کلسترول مضر کمک می کند، به حفظ لایه داخلی رگ های خونی کمک می کند و احتمال لخته شدن خون را کاهش می دهد.
بهبود هضم، زیرا فیبر غذایی و مایعات موجود در گوجه فرنگی سلامت گوارش را بهبود می بخشد و از یبوست جلوگیری می کند.
با این حال، از طرف دیگر، اسیدیته حاصل از گوجه فرنگی پخته شده ممکن است باعث ایجاد رفلاکس اسید در برخی افراد و در نتیجه سوء هاضمه شود.
تبلیغات طرز تهیه رب گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی خانگی طعم قوی تری نسبت به همتای کنسرو شده خود دارد. بنابراین طرز تهیه رب گوجه فرنگی در منزل را در مراحلی ساده با هم مرور می کنیم.
مواد لازم: 5 کیلو گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری نمک کوشر یا نمک دریا 2 قاشق غذاخوری آب لیموی بطری شده یا نصف قاشق چایخوری اسید سیتریک (اختیاری) طرز تهیه: فر را با دمای 160 تا 180 درجه گرم کنید.
C گوجه فرنگی ها را شسته و به چهار قسمت تقسیم می کنیم.روغن زیتون را در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
گوجه فرنگی ها را به قابلمه اضافه می کنیم تا نرم شوند و پوست آن شروع به جدا شدن از گوشت گوجه فرنگی می کند.گوجه های گرم را در صافی گوجه فرنگی قرار می دهیم. به منظور جدا کردن تفاله گوجه فرنگی از دانه و پوست.
دانه ها و پوست آن را دور بریزید، سپس آب لیمو یا اسید سیتریک و نمک را اضافه کنید. تفاله گوجه فرنگی را روی دو ورقه پخت بین دو ورقه پخت بزرگ قرار دهید.