از آنجایی که برش هایی که می توانید با این نوع چاقو میوه خوری استیل ایجاد کنید همان برش هایی است که می توانید با چاقوهای سرآشپز ایجاد کنید، استفاده از آنها به مرور زمان کاهش یافته است، اگرچه معمولاً در مجموعه ها یا ست های چاقو قرار می گیرند.
بسیاری این نوع چاقو را یک ابزار مصرفی می دانند، زیرا دارای تیغه بسیار کوتاهی برای انواع مختلف مواد غذایی است و همچنین در برش های پیچیده تر که در آن مواد غذایی سخت باید بریده شوند و دقت لازم است، بسیار شکننده است.
آنها از نظر طول تیغه بسیار کوچکتر هستند، اما این تیغه دارای نوک نسبتا تیز است که گاهی اوقات در برخی از مدل ها، تیغه با اره های کوچک ترکیب می شود.
که به شما امکان می دهد پوست سبزیجات، میوه ها و یا تزئینات و همچنین ظریف را ایجاد کنید. وظایف در آشپزخانه اتاق آشپزخانه. همچنین به عنوان چاقوی خرد کن نیز شناخته می شود.
به طور کلی، این چاقوی کوچک دارای ابعادی بین 6 تا 10 سانتی متر است، همچنین به عنوان جایگزینی برای سبزیجات و میوه های پوست کنده عمل می کند.
این چاقوی ایده آل برای نان یا شیرینی پف دار است، این چاقویی با داشتن تیغه دندانه دار مشخص می شود، تیغه ای که می تواند هم سطوح سخت و هم نان های نرم را بدون خراب کردن یا له شدن آنها سوراخ کند.
تیغههای آن معمولاً بسیار بلند و نازک است، بین 15 تا 25 سانتیمتر، جایی که تیغههای بلندتر به شما این امکان را میدهند که به راحتی بزرگترین برشهای نان و پوسته نان سفت را برش دهید.
این چاقویی با تیغههایی به طول بین 20 تا 38 سانتیمتر است که بیشتر برای برشهای ریز انواع مختلف گوشت مانند گوشت کباب، گوشت خوک، گوساله یا حتی ژامبون استفاده میشود.
آنها با چاقوهای آشپز یا آشپز متفاوت هستند زیرا بسیار نازک تر هستند، این چیزی است که به شما امکان می دهد به برش ها یا برش های نازک تری برسید. یکی از انواع این چاقوها، چاقوهایی است که برای بریدن ژامبون استفاده می شود.