تخمه آفتابگردان ایرانی منبع غنی اسید فولیک، ویتامین B است. سطوح ناکافی این ویتامین خطر نقص لوله عصبی و اسپینا بیفیدا را در نوزاد افزایش می دهد و احتمال تولد نوزاد با وزن کم یا زایمان زودرس را افزایش می دهد.
بنابراین زنان باردار باید این دانه ها را مصرف کنند تا کودک به خوبی رشد کند و از سلامتی برخوردار باشد.
به کنترل وزن کمک می کنند. تریپتوفان موجود در این دانه ها به کنترل وزن کمک می کند زیرا اشتها را تنظیم می کند. از این رو غذای سیری محسوب می شود.
لوله ها همچنین حاوی اسید کلروژنیک هستند و برخی شواهد علمی نشان می دهد که این جزء ممکن است برای کاهش وزن مفید باشد. علاوه بر این، این غذا سرشار از چربی های سالم است که برای کاهش چربی نیز ایده آل هستند.
سلامت مو را بهبود می بخشند. لوله ها دارای بیوتین هستند، ویتامین B که برای متابولیسم چربی ها، کربوهیدرات ها و پروتئین ها لازم است.
علم ادعا می کند که بیوتین می تواند به بهبود سلامت مو که از پروتئین ساخته شده است کمک کند. در واقع، مطالعات حیوانی به این نتیجه رسیده اند که وارد کردن تخمه آفتابگردان به رژیم غذایی سگ ها سلامت پوست آنها را بهبود می بخشد.
مطالعات نشان می دهد که خوردن تخمه آفتابگردان فوایدی برای موهای افراد دارد.
با عفونت های قارچی مبارزه می کنند.درمان عفونت های مخمری بسیار دشوار است و می تواند پس از درمان عود کند. اما تخمه آفتابگردان می تواند یک سلاح مخفی در برابر این عفونت های بد باشد.
بر اساس یک مطالعه، 90.5 درصد از افرادی که به مدت سه ماه دو بار در روز از روغن آفتابگردان ازن دار استفاده کردند، توانستند عفونت را به طور کامل ریشه کن کنند.
از کل نمونه، تنها 2.8 درصد از افرادی که از این درمان استفاده کردند، در طول یک سال پس از درمان، عود را تجربه کردند.