زردآلو در شیراز سرشار از مواد مغذی مهم است و همه چیز واقعی است. در اینجا می توانید دریابید که چرا میوه خشک بسیار سالم است و هنگام خرید آن باید به چه نکاتی توجه کنید.
به هر حال زردآلو میوهای سالم است. با این حال، پس از خشک شدن، محتوای مواد مغذی تا پنج برابر بیشتر است. زیرا با حذف آب، غلظت مواد معدنی در میوه نیز افزایش می یابد.
زردآلو خشک حاوی مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی مهم است:
ویتامین A (رتینول) برای استخوان ها، چشم ها، پوست و غشاهای مخاطی شما مفید است. میوه های خشک حاوی مقدار زیادی از آن هستند که تنها سه تکه از آنها می تواند بخش زیادی از نیاز روزانه شما را پوشش دهد.
آنها همچنین حاوی مقدار زیادی بتاکاروتن، پیش ساز ویتامین A هستند (از این رو پروویتامین A نیز نامیده می شود). این نه تنها مسئول رنگ نارنجی روشن زردآلو است، بلکه در بدن به ویتامین A نیز تبدیل می شود.
ویتامین B5 (اسید پانتوتنیک) باعث افزایش تمرکز و تامین اکسیژن بدن می شود. متابولیسم را تحریک می کند و در نتیجه احساس تناسب اندام را تضمین می کند.
زردآلو خشک همچنین حاوی بسیاری از ویتامین های گروه B (ویتامین های B1، B2، B3، B4، B5، B6) است.
ویتامین C (اسید اسکوربیک) برای سیستم ایمنی بدن ما اهمیت زیادی دارد. همچنین بافت همبند را تقویت کرده و جذب بهتر آهن در روده را تضمین می کند.
پتاسیم فشار خون و رشد سلولی را تنظیم می کند. همچنین باعث رشد عضلات می شود، به همین دلیل است که این ماده معدنی برای ورزشکاران بسیار مهم است. تقریباً هیچ غذایی به اندازه زردآلوی خشک پتاسیم ندارد.
آهن برای سیستم ایمنی، متابولیسم انرژی و انتقال اکسیژن مهم است. به ویژه زنان اغلب از کمبود آهن رنج می برند.
زردآلو عمدتاً در ترکیه، ازبکستان، ایران و ایتالیا کشت می شود.
این میوه ها احتمالاً در اصل از ارمنستان می آیند که با نام لاتین Prunus armeniaca نیز مشخص می شود.
زردآلوهایی که ما می خوریم عمدتاً در ترکیه، ازبکستان، ایران و ایتالیا کشت می شود. بسته به منطقه، آنها در فصل بین ماه مه و سپتامبر هستند. زردآلو خشک در تمام طول سال به فروش می رسد و بیش از 90 درصد آن از منطقه مالاتیا ترکیه می آید.
در آنجا زردآلوها برداشت، هسته برداری و زیر آفتاب خشک می شوند.