کشمش نرخ روز که چیزی جز انگور آفتابزده یا با روشهای صنعتی دیگر نیست، غذای اصیلی است که معمولاً در انواع غذاها از آن استفاده میکنیم. در مورد خواص، فواید و نحوه استفاده از آن در آشپزخانه به شما می گوییم.
کشمش، مانند سایر میوه های خشک یا کم آب، محتوای آب کمی دارد و بسیاری از مواد مغذی موجود در میوه های تازه را غلیظ می کند.
بنابراین، کشمش منبع خوبی از فیبر و کربوهیدرات است که بسیاری از آنها قند طبیعی هستند. علاوه بر این، آنها مواد معدنی مختلفی را ارائه می دهند که در میان آنها کلسیم، پتاسیم، آهن و منیزیم برجسته است و همچنین دارای حداقل ویتامین C است.
اگر چه آنها غذاهای غنی از قندهای طبیعی هستند، اما با بخش زیادی از فیبر نامحلول همراه هستند که هضم آنها را کند می کند و بنابراین دارای شاخص گلیسمی پایین تا متوسط هستند، همانطور که در مطالعه منتشر شده در Nutrition Research نشان داده است.
به همین ترتیب، آنها دارای ترکیبات فنلی به نسبت زیادی هستند که در میان آنها، فلاونوئیدهایی که علاوه بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، خاصیت ضدالتهابی به کشمش می دهند، برجسته هستند.
همانطور که تحقیقات منتشر شده در سال 2000 نشان داد که برتر از کشمش طلایی است.
کشمش به دلیل غنی بودن از کربوهیدرات ها و فیبر و همچنین آهن و پتاسیم می تواند به رژیم غذایی ورزشکاران کمک شایانی کند، به خصوص زمانی که به دنبال افزایش انرژی با کیفیت به بدن هستند.
همچنین، از آنجایی که کشمش عمدتاً دارای فیبر نامحلول است، میتواند انتقال روده را تسریع کند و مانند سایر میوههای خشک برای پیشگیری یا معکوس کردن یبوست مفید باشد.
آنها همچنین می توانند بدون استفاده از شیرینی ها، شیرینی ها یا سایر منابع قندهای رایگان که باید در رژیم غذایی آنها را کاهش دهیم، به آرام کردن میل به شیرینی به روشی سالم کمک کنند.
به همین دلیل، همانطور که دانشمندان آمریکایی به این نتیجه رسیده اند، کشمش می تواند برای تغذیه سالم، کاهش قند در رژیم غذایی معمول و کاهش وزن در عین محافظت از بدن مفید باشد.
از سوی دیگر، می تواند یک میان وعده سالم برای تسکین خارش بین وعده های غذایی باشد، زیرا همانطور که در کودکان نشان داده شده است، مصرف کشمش باعث سیری می شود و به کاهش دریافت بعدی غذا کمک می کند.