خرما امروزه در اکثر نقاط ایران مخصوصا در ایران تولید می شود.خوزستان، بوشهر، کرمان، فارس و بسیاری از استان های دیگر ایران خرما تولید می کنند.علاوه بر این، نوع خرما عمدتاً به نوع خرما بستگی دارد.
خرما در بازار شیراز یک محصول با قیمت مناسب است.
اما تنها با تاریخ گذاری خرما می توان کام را از انواع خرما به دست آورد که می توان نام جداگانه ای برایخرما در نظر گرفت.
به طور کلی با وجود اینکه همه درختان خرما را می توان پرس کرد و حتی از خرمای خشک برای تولید خرما استفاده می شود، اما برای تولید خرما از خرمای مرطوب مانند عسل یا خرمای نیمه مرطوب مانند کباب و مضافت استفاده می شود.
استفاده از خرما نیست. در یک منطقه خاص در ایران و در تمام شهرهای بزرگ و کوچک ایران،
خرما را اغلب حتی چند سال پیش درست می کردند، اما امروزه به روش های سنتی، مکانیکی یا صنعتی تولید می شود و برای تولید خرما به صورت مکانیکی یا صنعتی، خرما را پخته و پس از شستن در حین کار آن را فشرده می کنند.
اما در روش سنتی، سه راه برای گرفتن خرما وجود دارد.
غذایی که بیشتر قدیم ها می خوردند و شاید امروزه مانند گذشته رایج نباشد انگور است، مصرف خرما برای برخی افراد مفید است، اما برای برخی مضر است زیرا حاوی کالری بالایی است.
این روزها با خانواده خود به یک منطقه دورافتاده در اطراف شهر سفر می کنید، پس اگر هوس خامه فرم گرفته، خامه یا ماست محلی دارید چه می کنید.
ممکن است به دنبال روستایی باشید تا عصرهای لذیذ بخرید، اما شاید وقت آن رسیده است که انگور را بچینید و فشار دهید، ممکن است ظرفی پر از آب انگور به شما پیشنهاد شود.
اما آب میوه محلی چگونه تولید می شود؟ ارزش غذایی آن چقدر بود؟ آیا سوپ به روش سنتی درست می شود؟